Cum functioneaza?

 

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii si preturi, noi iti punem la dispozitie gratuit prestatori de servicii care sa indeplineasca joburile tale.

1 Posteaza un job/serviciu

Ai de facut o lucrare de constructie in locuinta ta, ai de tradus un text din chineza in romana sau esti in cautarea unei bone pentru copilul tau din zona in care stai, aici este locul de unde sa incepi. Ofera cat mai multe detalii despre jobul tau prin completarea formularului de Adauga Lucrare, iar in scurt timp vei fi contactat de catre specialisti din domeniul ales.

2 Primesti 3 oferte direct de la Prestatori

Noi vom trimite job-ul / serviciul oferit de tine prestatorilor din zona in care te afli, iar trei dintre cei mai interesati de lucrarea ta iti vor achizitiona datele despre job, urmand ca apoi sa stabiliti impreuna detaliile si felul in care veti da curs in executia serviciului postat.

3 Verifica portofoliul si profilul Prestatorilor

Te vom anunta prin intermediul contului creat pe CityService.ro si prin intermediul adresei de e-mail furnizate prin completarea formularului de Beneficiar, cand cei mai interesati trei Prestatori au cumparat datele de contact pentru jobul/serviciul oferit, iar tu vei putea vedea portofolilul, profilul si recomandarile oferite de fostii lor clienti.

4 Angajeaza-l pe cel mai bun

Odata ce te-ai uitat pe profilul, portofoliul si recomandarile celor mai interesati trei mesteri sau prestatori de servicii, ai puterea de a alegeb "Omul Potrivit la locul Potrivit".

5 Ofera calificative si recomandari Prestatorului

Cand lucrul este gata finalizat, da o nota si o recomadare Prestatorului pentru calitatea serviciului facut. Iar daca Prestatorul s-a ridicat la nivelul dorit, imparte experienta avuta alaturi de Cityservice.ro si Prestatorul de serviciu cu cei din comunitate.