Cum functioneaza?

 

Acum ai avantajul de a intra in cea mai mare retea / comunitate de joburi din Romania. Inscrierea nu dureaza decat cateva minute, tot ce trebuie sa faci este:

  • sa urmezi cei cativa pasi care apar in formularul de "inscriere Meserias" (Prestator Servicii) - Caut de lucru
  • sa stabilesti judetele in care doresti sa lucrezi.

Creaza acum cont meserias!

1. Primeste alerte si cumpara job-uri

Alegi tipul de abonament pentru care ai optat, bazat pe locatiile stabilite, si tipurile de joburi / servicii de care esti interesat. Vei primi alerte pe mail (in functie de abonamentul ales) cu cele mai noi joburi adaugate. Poti sa achizitionezi jobul care crezi ca este cel mai indicat pentru tine si poti incepe direct lucrul cu clientul.
Fii propriul tau sef si munceste atat cat crezi si cum crezi la o calitate exceptionala.

2.Intra in contact cu Beneficiarul

Odata ce ai acces la informatiile de contact, nu mai ramane decat sa intri in contact cu Beneficiarul si sa afli cat mai multe detalii desprea ce anume este de facut.

3. Obtine calificative si recomandari

Beneficiarul pentru care ai prestat lucrarea iti va da un calificativ si o recomandare in functie de Calitate, Seriozitate, Pret. Pe langa acest lucru, datorita seriozitatii de care ai dat dovada pe durata executarii job-ului, ai sansa sa iti maresti numarul de clienti si portofoliul de lucrari.

4. Intotdeauna fii profesionist

Misiunea noastra este de a conecta Beneficiarii de lucrari cu Prestatorii de servicii (persoane fizice / firme) din zona in care locuiesti. Vom realiza acest lucru prin furnizarea unui serviciu de intermediere de la Beneficiarii care-si repzinta job-ul, si cei trei Prestatori interesati pentru a executa lucrarea.

O parte cheie a criteriilor de selectie este sistemul de rating, care permite Beneficiarilor sa aleaga un Prestator in functie de profil, recomandari, calificative. In plus fata de aceste evaluari, de asemenea, Cityservice.ro va face si el o evaluare a Calitatii lucrului facut si felului in care Prestatorul se comporta pe durata fectuarii serviciului in care este angajat.

Este de asemenea adevarat ca Beneficiarii doresc sa angajeze doar persoane care dau dovada de seriozitate si actioneaza in mod responsabil, sa se comporte politicos, si profesionist.

Dupa aderarea la serviciul nostru, cerem, prin urmare, la toti Prestatorii de servicii sa respecte aceste cateva principii de baza atunci cand se executa lucrearea in care este sunt implicati:

  • Fii politicosi si amabil in relatiile cu Beneficiarii, amintiti-va, de calificativele si recomadarile lor, care va vor fi de folos pentru a prinde si alte lucrari pe viitor.
  • Comunicati in mod clar si complet cu Beneficiarii, astfel incat fiecare dintre parti sa stie ce are de facut.
  • Efectuati lucrul la un standard ridicat si asigurati-va ca fiecare client este multumit de ceea ce ati facut.
  • Un beneficiar multumit va atrage dupa sine alte lucrari avantajoase.
  • Conturile de Prestator, va avea pe durata cat va fi activ evaluari de performanta si vor fi monitorizate in scopul de a ne asigura ca vom pastra doar cel mai înalt nivel de caliatet al Prestatorilor pentru serviciul nostru.
  • Ne rezervam dreptul de a elimina orice Prestator de Servicii care nu indeplineste cerintele si standardele CityService.ro

Abonamente si optiuni:

Tip Abonament Durata(zile) Alerte Job Pagina Personala Pret (Lei) Puncte
Meserias Gratuit 14 0 lei 50
Meserias Junior 30 10 lei 33
Meserias Middle 60 15 lei 70
Meserias Senior 90 20 lei 120
Iti poti plati abonamentul online cu cardul sau offline prin transfer bancar.

 

 

Explicatii optiuni:

= DA / = NU
Durata: numarul de zile in care beneficiezi de respectivele facilitati;
Alerte job: primesti pe mail si in contul tau de pe site alerte instante despre joburile postate, in functie de alegerile tale (dupa zona si categorie de interes);
Pagina personala: ai propriul tau site in portalul CityService.ro. Este o pagina personala cu prezentarea ta / a firmei tale, prezentarea serviciilor, a lucrarilor din portofoliu si a recomandarilor primite;
Pret: contravaloarea abonamentului;
Puncte: numaul de puncte pe care il primesti odata cu respectivul abonament. Punctele valorice le vei folosi pentru cumpararea datelor de contact ale joburilor care te intereseaza. Citeste mai multe despre punctele valorice.