Despre noi

 

Fondat in 2012, CityService.ro isi propune sa devina cel mai mare portal antreprenorial online din Romania, CityService.ro vine cu o idee inovatoare in recomandarea de servicii comerciale, iar misiunea sa este de a conecta proprietarii de case si beneficiarii de servicii de orice fel cu diferiti specialisti din diferite domenii de activitate din vecinatatea dumneavoastra.

Beneficiarul care are nevoie de o persoana specialista din domeniul de interes, poate posta locuri de munca pe perioada scurta de timp, prin intermediul CityService.ro in mod gratuit si de a primi pana la trei oferte de executie a serviciului oferit de catre Beneficiar, din partea meseriasilor sau prestatorilor de servicii care au aplicat pentru jobul oferit.

Incurajand calitatea muncii sau serviciilor oferite prin intermediul CityService.ro beneficiarii care au incheiat cu succes misiunea unui job au dreptul de a evalua prestatorul, astfel incat serviciile oferite de acesta sa fie intr-o continua ascensiune, iar clientii sa fie pe deplin multumiti. Omul potrivit la locul potrivit, il gasiti doar pe CityService.ro, primul serviciu antreprenorial online din Romania.